Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

GESTIB Famílies (2)

Divendres, 06 Octubre 2017 08:25

Manual GESTIB

Escrit per

Podeu consultar el manual del GESTIB per a famílies en aquest enllaç o descarregar el pdf al final d'aquest article

gestib-2

La Conselleria d'Educació i Universitat ha fet algunes millores al programa GESTIB perquè les famílies puguin accedir més fàcilment a la informació que els centres educatius tenen dels seus fills: resultats de les avaluacions trimestrals, faltes d'assistència, sol·licitud de justificació de faltes, circulars i d'altres. Per això, hi ha disponible una nova versió del programa (en format web i com a aplicació mòbil) que millora substancialment l'anterior.
A partir del curs 2017-2018 les faltes s'hauran de justificar a través del GESTIB i totes les circulars i comunicacions personals les rebreu també amb aquesta via de comunicació.

Per accedir-hi primer cal tenir un usuari i una contrasenya i per això s'han de seguir les següents passes:

  1. Han d'emplenar la sol·licitud dins els sobre de matrícula (és molt important que el número de mòbil i el correu electrònic sigui correcte i llegible) signada. Cada sol·licitud és personal, per tant, es poden emplenar dues sol·licituds (pare/mare/tutor/a)
  2.  Des de secretaria del centre es gestionarà l'alta i els pares, mares o tutors sol·licitants rebran un SMS amb el compte d'usuari, la contrasenya provisional i un enllaç a la pàgina web o aplicació del mòbil on canviar-la. El termini per canviar la contrasenya és de 24h.
  3. Si el procediment s'ha fet correctament, rebran un altre SMS que ho confirmi.

Un cop canviada la contrasenya, ja podeu accedir al GESTIB. Ho podeu fer des de la web del centre www.iessantamaria.org o directament a l’adreça: https://www3.caib.es/xestib/

Podeu descarregar-vos el tutorial de com justificar les faltes d’assistència al final d'aquest article.

La contrasenya té una durada d'un any, un cop passat, s'haurà de tornar a canviar. Per consultar com fer-ho, mirau el document adjunt al final d'aquest article.

Si hi ha cap dubte, es pot escriure al correu del centre Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.