Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel
ara a l'IES Santa Maria...

El passat 14 de desembre la Conselleria d'Educació i Universitat va guardonar a tres alumnes del nostre centre pel seu rendiment acadèmic i esforç personal durant el curs 2016/2017

Paula Ramis ha obtingut el Premi a l'esforç personal i Maria Ripoll i Cati Cabot  han obtingut el Premi al rendiment acadèmic excel·lent.

¡¡¡Enhorabona a les tres!!!

Dilluns, 08 Gener 2018 10:32

MIRADA JOVE

Escrit per

Aquí tenim el teaser de "Mirada Jove", un canal que recull els testimonis dels joves i les joves sobre la seva realitat. En aquest video s'entrevisten alumnes del nostre centre. No us ho perdeu!!!

https://www.youtube.com/watch?v=gX-ZEywTSxw&feature=share

 

Divendres, 24 Novembre 2017 11:19

QUÈ ÉS SER JOVE?

Escrit per

Primer reportatge de MiradaJove

Què és ser jove?

Al segon tema, hi participaran alumnes nostres, si han presentat l'autorització d'ús d'imatges

Divendres, 20 Octubre 2017 12:19

JUNTA DE REPRESENTANTS DE GRUPS

Escrit per

Dimecres, dia 18 d'octubre, s'ha constituït la JUNTA DE REPRESENTANTS. Està formada per tots els delegats i delegades i els subdelegats i subdelegades de cada grup.

Dos temes sobre els quals estan treballant:

- Volen crear una ASSOCIACIÓ D'ESTUDIANTS

- Han de decidir si volen participar a MIRADA JOVE

L'Institut Balear de la Joventut ha llançat un projecte, que es diu 15 MESOS, 15 DIES. Pretenen donar veu als joves, i demanar-los què pensen de diferents temes que els afecten directament. Cada mes es tractarà un tema: Els Joves, la felicitat, Oci i temps lliure, els TICS, Educació i Formació, Ocupació, Insularitat, la mobilitat, Ciutadania i Política, Habitatge, Família i relacions intergeneracionals, Relacions de Parella, Cultura, Salut; i Polítiques de Joventut.

Els faran entrevistes i elaboraran reportatges en vídeo, que seran penjats a MIRADA JOVE, un canal de youtube de l'observatori de l'Institut Balear de la Joventut.

Resultats de les eleccions:

 * Sector PAS: Teresa Garcia serà la representant titular, mentre que Carme Marí, serà la suplent.

 * Representant de l'AMIPA: Margalida Cañellas

 * Representant d'alumnes: Sebastià Hurtado Bonet

En Sebastià va quedar com a primer suplent, a les eleccions al Consell Escolar del curs 16-17. Per tant, supleix n'Eulatz Segade, que s'ha traslladat a un altre centre.

El nostre centre vol agrair a Bernat Calafat, representant de l'AMIPA durant cinc anys, la seva labor, iniciativa i empenta, durant aquest temps de feina al Consell Escolar. Gràcies a les seves ganes (no es cansa ni es rendeix mai) aquest poble té avui en dia un institut i tendrà aviat un edifici.

Moltes gràcies, Bernat, tots els taujans i els santamariers, i especialment el consell escolar, el claustre i l'equip directiu, t'estam agraïts.

 

Podeu descarregar el calendari per a les eleccions a Consell Escolar del curs 2017-2018 al final d'aquest article.

Vos informam que, tot i que hi va haver el curs passat eleccions al consell escolar, amb el concurs de trasllat ens vàrem quedar sense membre de personal no docent. Per aquest motiu, hi ha d'haver eleccions, tot i que només tenim dues treballadores del sector d'administració i serveis.

El sorteig públic per a l'elecció de la Junta Electoral serà dijous, dia 5 d'octubre, a les 11:00

Les treballadores que formen part d'aquest cens són:

Garcia Ruiz, Teresa

Marí Enríquez, Maria del Carme

Dimarts, dia 10 d'octubre, a les 12:10, s'ha constituït la Junta Electoral, i com que no hi ha reclamacions, PROCLAMA que es presenten les dues treballadores com a membre del Consell Escolar

En el probable cas d'empat, consensuaran ambdues quina serà titular i quina, suplent. Si no hi hagués consens, es faria a l'atzar.

La Presidenta de la Junta Electoral

Divendres, 22 Setembre 2017 12:41

DIES FESTIUS IES SANTA MARIA

Escrit per

Aquí teniu els dies no lectius del curs 2017-2018 de l'IES SANTA MARIA:

  • 7 de desembre de 2017: festiu de centre
  • 28 de febrer de 2018: recuperació festa local
  • 2 de març de 2018: festa escolar unificada
  • 30 d'abril de 2018: recuperació festa local
Dilluns, 03 Juliol 2017 10:04

LLIBRES DE TEXT 2017-2018

Escrit per

Podeu consultar els llistat de llibres de text de cada curs. També podeu descarregar els llistats en pdf al final d'aquest article.

Recordau que l'alumnat que està adherit al programa de reutilització només han de comprar els llibres que no es poden reutilitzar (workbook anglès i Arbeitsbuch alemany) 

Llibres 1r ESO

Llibres 2n ESO

Llibres 3r ESO

Llibres 4t ESO

Estem d'enhorabona!

Avui mateix el Conseller d'Educació, Martí March i Cerdà, ha telefonat personalment a la directora del centre per donar aquesta bona notícia: EL CONSELL DE GOVERN HA APROVAT LA LICITACIÓ DE LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DE L’IES SANTA MARIA

Una passa més i important cap al nou edifici!!

Aquí podeu trobar més informació:

http://www.caib.es/govern/pidip/consells/dadesAcord.do?lang=ca&codi=8972470&extra=N